perjantai 20. toukokuuta 2011

Paita, pussukka ja arvontavoitto


Tämä paita on tehty uusimman Ottobren (3/11) slim fit -kaavalla, koossa 104. Tuli kyllä tosi slimmi!! Olisi pitänyt leikata kutistumisvaraa, koska tein tämän pesemättömästä kankaasta. Aamon päällä näytti siltä, että lapsiraukka joutuu kulkemaan liian pienissä vaatteissa. Mutta onneksi on Patu, tuo ei-niin-pikkuinen kymmenkuinen pikkuveli. Hän sai tästä sopivan kesäpaidan :) Apilan muoto on saanut inspiraationsa Metsolan joustofroteesta.


Muskarin ope sai kevätmuistamiseksi tällaisen pussukan. Pingviinikankaan valitsin siksi, että meidän lapset olivat kevätkonsertissa pingviiniryhmässä. Vaikka eivätkään lavalla enää suostuneet pitämään pingviinin nokkia ;)


Viimeiseksi kuva ihanasta arvontavoitosta, jonka sain TanttaRallalta. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun voitin blogiarvonnassa, ja näin kivan jutun heti!! Pipo on ihanan värikäs ja Patulle sopiva.

3 kommenttia:

TanttaRalla kirjoitti...

Ihania ompeluksia ja kiva, että pipo kelpasi käyttöön ja läpäisi laadunvarmistuksen :)

Anonyymi kirjoitti...

Ompas kivalla tekniikalla toteutettu tuo applikaatio. Täytyykin joskus kokeilla.

Malli on tosiaan aika slimmi, mutta pestystä ja rummutetusta kankaasta tuli ihan ok. Ei tosin erityisen väljä suht hoikkelilla pojallani kuitenkaan. Kaava on minusta paras tarpeeksi elastaania sisältävällä kankaalla.

Onko sulla muuten joku erityinen laite jolla teet kanttaukset? Ovat tosi siistin näköiset!

Tupuna kirjoitti...

Kiitos!

TanttaRalla, pipo on tosiaan taidolla tehty! Tarkkuudessa olen kohdannut vähintään vertaiseni :)

Hilduli, samaa mieltä että joustavampi jersey sopii tähän slim fit -malliin. Kanttaukset teen ihan perinteisesti kaksoisneulalla, välillä kolmin- ja välillä nelinkerroin. Tässä nelinkerroin, näyttää nurjaltakin siistiltä. Kaksoisneulalla ajelen yleensä kieli keskellä suuta, että osuu oikeaan kohtaan, ja Pfaffin koneissa oleva yläsyöttäjä on tässä tosi hyvä apu. Joskus on jäänyt syöttäjä pois paikaltaan, ja heti tikki meinaa kiemurrella.