tiistai 24. toukokuuta 2011

Nannan nimpparikakku


Tämä kakku on melkein unohtunut postata, koska Nannan nimppareita vietettiin jo jokin aika sitten. Tässä se kuitenkin nyt on, tämän blogin ensimmäinen kakku! Meillä tehdään nimpparista ehkä keskimääräistä suurempi numero, koska siten kaksoset saavat oman juhlapäivän. Synttäri kun on aina yhteinen. Lahjoja ei tosin nimpparina olla annettu, mutta kakku ja siihen itse valittu kuva on tärkeä juttu.


En ole ollut tämän hahmon suurimpia faneja, enkä ole sitä Nannalle yhtään tyrkyttänyt. Kuitenkin hän juuri tämän valitsi, ja täytyihän neitokaisen Kitty-kakkunsa saada :) Kuva on maalattu itse tehdylle vaahtokarkkimassalle, ja kukat ovat sitä samaa massaa. Osasta värejä tuli vähän liian tummia, liian pitkä tauko kakkuilussa, enkä ihan muistanut miten värit käyttäytyy.


Kakun välissä oli vadelmia, Valion vadelmamurskaa ja valkosuklaakermaa. Kostutus vaniljamaidolla. Pursotukset Flora vispiä.

7 kommenttia:

aeno kirjoitti...

Oi! Upea kakku, tekisi mieli syödä :D

Sani kirjoitti...

Vau! kerrassaan upea :)

Tanja kirjoitti...

Ihana kakku!!! NAMS!

p.s. jos intoa ja ompeluaikaa riittää, niin käy kurkkaamassa blogistani päänalusiin ja nuppupeittoihin liittyviä haasteita!

Anonyymi kirjoitti...

Nami mikä kakku!!

Tupuna kirjoitti...

Kiitos!

Tanja, jos vain suinkin saan aikaa riittämään, niin tartun haasteeseen!

Kiika kirjoitti...

Oi kuinka herkullisen näköinen kakku!! Olet taitava!!

Tupuna kirjoitti...

Kiitos Kiika :)