tiistai 20. syyskuuta 2011

Ihania kankaita + pipoja


Osallistuin Hildulin järjestämään kimppatilaukseen Itävallan Lieblingsstückestä. Paketistani kuulemma huomaa, että tykkään sinisestä ;) Tosi ihania ja hyvälaatuisia kankaita oli kaikki. Tuo JNYn sydäntrikoo jäi kesällä saamatta, ne loppui tosi nopeasti. Mutta tuolta vielä löytyi :) Tumma violetti on joustofroteeta, sydän ja työkalu jerseytä, turkoosi velouria ja sienikangas puuvillaa. Katsoin juuri Lieblingsstücken sivuja, ja sinne näytti olevan tulossa ihania Hamburger lieben kankaita. Uutta kimppatilausta? ;) Pitäis ehkä ensin kuitenkin nämä ommella.


Sienikankaaseen tilasin myös yhteensopivat söpöt napit.


Tein pipoja omille ja ystävien lapsille. Tässä pipot leikeltyinä, tästä näkyy vuorikankaatkin. Kaikki pipot velouria (muut Stoff och stil paitsi pinkki Ikasyr) ja vuorit trikoota.


Muut pipot on omalla kaavalla tehtyjä, paitsi pienimmäinen. Sen tein Ottobren (4/11) Muraveinik-pipon kaavalla, pienensin koosta 44. Vähän jännittää miten se sopii kolmikuisen vauvan 42-senttiseen päähän.

6 kommenttia:

glenni kirjoitti...

Mie tilasin samaa kautta muuten kans tuota lilaa sydäntä ja samoin sitä lilaa joustista - tosi hyvänlaatuisilta tuntui myös velour (tää oli vihreetä mulla :D)
ja mä kans kattelin, et on tulossa ihania uutuuksia sinne, mut osa löytyy sit myös sielt Michasilta - huokaus - noh ainski tietää minne rahansa satsaa tulevaisuudessa ;D

Ida kirjoitti...

Ihanat pikkuset sieninapit! :) Miten raaskit leikellä siilikankaasta pipoon vuoren, minä sitä hamstereista sain haalittua ja en millään malta sitä mihinkään käyttää :D

Tupuna kirjoitti...

Glenni, onko sulla suunnitelmaa sydänkankaalle? Olin ajatellut, että en osallistuisi Michasin tilaukseen, mutta taitaisin olla ihan hölmö jos jätän sen väliin ;)

Nuksu, mulla on sitä siiliä metrin pala, joten siitä saa monenlaista. Tosi söpöä se kyllä on ja ihanan pehmeää. Sulle on postia tulossa :)

KiKiDuu kirjoitti...

Ihania kankaita!!
Blogissani on tunnustus sinulle :)

Tupuna kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta Ti-ti-uu!

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kankaat ja niin harmoniset valinnat!

Olet ollut oikein pipo tehtailija. Ihailtavaa. Mun pitäisi kokeilla tuollaista pyöreä päälakista pipoa. Kerran koitin kiireellä tehdä ja siitä tuli ihan onneton, mutta ei se voi olla kovin vaikeaa oikeasti. Poikani on tykännyt sellaisesta neliömallista kun siitä tulee hauskat "korvat", joten muutamia sellaisia olen onnistuneesti tehnyt.

Onkohan tuo siilikangas samaa laatua kuin mulla ollut pingviini. Se kutistui tosi paljon pesussa. Pehmoista ja kivaa kyllä on, mutta meni pyjama vähän pilalle. Sen myötä opin AINA pesemään kankaat ennen ompelua.