keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Maatilapaidat


JNYn maatila-interlockia oli 1m pala, ja sain siitä aikaan 3 paitaa ja yhden bodyn, kaikki kokoa 86. Tämä vihreäkauluksinen valmistui ensimmäisenä ja meni lahjaksi 1-vuotiaalle serkkupojalle.


Body ja keltakauluksinen paita jäivät Patun kesäkäyttöön. Keltahihainen paita koki vielä hieman muutoksia ennenkuin päätyi vastaanottajalleen, laitan lopullisestakin versiosta kuvan myöhemmin. Keltainen trikoo on myös JNYn, jolle iso miinus siitä, että kankaat nyppyyntyi heti ensimmäisessä pesussa. Kaavana kaikissa Loikka-paita (Ottobre 4/10). Body on tehty suoraan paitaa pidentäen, ja olisi kyllä voinut sivuilta kaventaakin, vaan enpä hoksannut. Kauluksessa KAM-nepit, sitä pienempää kokoa.

Kaava: Loikka, Ottobre 4/10, koko 86
Kangas: JNYn trikoot, resoreista turkoosi Nimanaa Ikasyristä, v.keltainen ja
vihreä EK:sta sekä mangonkeltainen Myllymuksuilta

6 kommenttia:

glenni kirjoitti...

No kylläpäs siitä hyvin riittikin! Itsellä odottelee pinkin jämät lahjaksi valmistumista ja sitten piti vihreätäkin saada... Siitä lienee tulee paita ja pipo ja ilmeisesti sitten vielä muutakin kun kerran noin riittoisaa on tuo kangas :) Vai olikohan sitä vain puolen metrin pala? Hmmm...

Ihanat muuten nuo pääntiet noilla nepeillä. Tuo nepitys taitaakin toimia paremmin auton turvaistuimessa kuin ne olkain nepit.

Mervi kirjoitti...

Ihanan raikkaan näköisiä paitoja :) Meillä onkin ollut käytössä kaikkea muuta väriä paitsi tuota valkoista, tosin jerseynä. Olen kanssa huomannut, että Jny:n interlockit nyppääntyy aika helposti ja värit haalistuu. Tosin ei ihan viime aikaisia kokemuksia ole, joten voihan olla että laatu on muuttunut. Jerseyt taas on pysyneet ihan hyvänä ja värit kirkkaana.

Sani kirjoitti...

Onpas ihania paitoja :)
Ja kivalt näyttää noi halkiot.

Tupuna kirjoitti...

Kiitos :)

Kankaan riittämisen salaisuus on se, että leikkaa kaikki yhtäaikaa. Ja keltahihaisessa paidassa maatilaa on vain etukpl. Mutta näitä pieniä vaatteita kyllä saa paljon melko pienestä kangasmäärästä.

Serkkupojan äiti :) kirjoitti...

Maatilapaita herätti ansaittua huomiota perhekerhossa. Hieno on! Parina päivänä on lyhythihainen riittänyt, jee!

Tupuna kirjoitti...

Kiva että on ollut mieluinen! Kesä on tosiaan tullut, jee jee :)