maanantai 2. toukokuuta 2011

Tasaista raitaa


Hyväksi havaitulla mallilla Patulle toinen body. Tämä väri todella hivelee värisilmääni, siinä on tummanvioletteja ja laventelin värisiä raitoja. Myllymuksujen tummansininen resori sopi tähän hyvin, niin lähellä sinistä on tuo violetti. Ihana sävy!


Housut on Myllymuksujen yönsinisestä velourista, Hupsis-kaava Ottobresta. Housut on tosin jo tammikuussa tehdyt.


Sitten pipot ja kaulurit kaksosille, kuvat kertoo kaiken tarpeellisen :)


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa raikkaalla tavalla saanut käytettyä noita tasaraitoja. Kauluri vaikuttaa tosi kätevältä. Onko oma kaavasi vai jostain lehdestä? Koristenauhojen käyttö tekee jotenkin niin viimeistellyn ilmeen. Ovatko käsin ommellut? Pitänee koittaa tuota villiviikinki muokattua bodya. Onko hihamalli poikamainen vai näyttäisiköhän kivalta tytölläkin (11kk). 4v pojallani kyseinen kaava on oikein hyväksi havaittu ja helppo.

glenni kirjoitti...

Mä oon tehny tolla Villi Viikinki-kaavalla tytölleni puseroita surutta, hyvin se toimii mielestäni tytölläkin :) Tosin en kauheasti muutenkaan noudata tyttö/poika -jaottelua ja meillä on tytöllä aika poikamaisia vaatteita niin väriltään kuin malleiltaankin (no minkäs sille voi, että äiti ei tykkää noista tyttöväreistä niinkään...).

Ihanasti käytetty tuota tasaraitaa tosiaan - erittäin suloiset nuo pipot tuolla tavalla tehtynä! Ihanaa täsmällisyyttä raitojen kohdistuksessa! Bodyn värit on tosiaan herkulliset.

Tanja kirjoitti...

Hienoja raitaompeluksia!!! Ja näppärät kaulurit - tykkään!

Tupuna kirjoitti...

Kiitos kaikille!

Hilduli: Kauluriin ei ollut kaavaa, vaan piirsin sen meillä olleesta Jonathanin fleecekaulurista. Siinä oli tarrakiinnitys, näihin laitoin nepparit. Ja nyt käytössä oon huomannut, että lapset ei oikein saa itse puettua näitä nepparillisia. Tarrassa vaan harmitti se, että siihen tarttui asustekorissa kaikki villavaatteet, jos se jäi laittamatta kiinni. Tuo suorakaiteen mallinen kauluskappale on 50cm pitkä, ja toisen kappaleen muodon näkee kuvasta, jos haluaa tällaista kokeilla :)
Koristenauhat on kaikki koneella ommeltu kiinni vaatteisiin. Nauhoja oon ostanut Hanhelista ja Iinulta.
Ja munkin mielestä Villi Viikinki on niin peruskaava, että sopii hyvin sekä tytölle että pojalle. Paidasta kun muokkaa bodya niin kannattaa jättää sivusaumavarat pois, tämän olen huomannut :)
Ja tosi ihania juttuja sulla blogissa, kävin kurkkaamassa ja suosittelen muillekin!

glenni: Meilläkin Nanna on kovasti tykännyt poikien vaatteista, mutta myös rimpsut ja helmat kiinnostaa. Ja sinisen ilmoittaa lempivärikseen :D