sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Kaivurimekolle kavereita

Viime yönä muistin tämän pallokankaan, joka on vuosia sitten hankittua Nanson trikoota. Sehän sopii kaivurimekkoon, eli leggingsien tekoon vaan! Maltoin kyllä odottaa aamuun :) Oli mahtavaa kerrankin päästä heti toteuttamaan idea! Kangasta oli sen verran lyhyt pala, että tein "resorit" samasta kankaasta. Seuraavasta kuvasta näkee, miten olen kaventanut leggingsien kaavaa: lankasuoraa pitkin taittanut noin puoli senttiä ja teipannut. Tosi paljon tekee muutosta tuo yksikin sentti. Mekkoonkin muistin vielä ommella merkit.

Kaava: Lily-leggingsit, Ottobre 6/07
Kangas: Nanson pallotrikoo

Vähän mietin, että meneekö jo överiksi tämä asu, kun löysin tällaista nauhaa. Mutta enpä sitä voinut kauppaankaan jättää!


Ja siitä tuli rusettipampulat :)

3 kommenttia:

Sani kirjoitti...

No nyt on täydellinen setti :)

Mä laitan sulle niist tilkuista mailia heti ku saan laitettua kuoreen ja katsottua mitä tulee postikuluiksi. Illalla varmaan kerkeen, nyt mars jatkaan pyykkien viikausta...

TanttaRalla kirjoitti...

Mä jo pelästyin, että ihan kesken unien säntäsit housujen tekoon ;) Mutta yöllähän ne parhaat idikset kyllä tuppaa tulemaan ja häiritsee sitten unentuloa... Kivan näköiset leggarit tuli ja koko setti :) Ja aivan ihana tuo pallonauha!

Tupuna kirjoitti...

Kiitos Sani, tilkut tuli! Voi mitä aarteita voikaan toisen jämäpalat olla :)

TanttaRalla, meillä pienimmäinen vielä herättelee yöllä, ja siinä aina muutaman ajatuksen ehtii miettiä :) Se on hyvää ideointiaikaa, jos näin positiivisesti yrittää ajatella!