sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Muffinssivaatteita, nam!


Kun Nanna näki nämä muffinssikankaat, hän totesi heti: "Nam, tuli nälkä!". Ostin näitä kesällä Tukholman Stoff och stilistä. Marimekon resoreista löytyi sopivat sävyt, ja ruskea ihanan pehmeä harjattu jersey on myös Marimekon.


Housukaava Saimi, koko 110, ja huppari Ottobresta 4/12 Be careful out there, koko 110. Lehdessä oli tästä hupparista myös hoikan lapsen malli, mutta en halunnut siitä liian slimmiä niin tein tämän normaalin.Toisessa setissä on kaavoina Milla-neuloshousut (6/10) ja uusimmasta 4/12 Ottobresta Fancy mix -paita. Housujen koko on 110 ja paidan 116. Tein hihojen pilkullisen osan kaksinkertaisena, niin sen voi kääntää. Pääntietä taisin paidassa vähän pienentää, niinkuin melkein aina teen. Housujen ruskea resori on Eurokankaasta.


Nannan suosikki oli tietty tämä eka värikäs yhdistelmä :) Äidin makuun siinä on jo pari muffinssia liikaa yhdelle kertaa...


Kokeilin tässä paidassa ekaa kertaa kaitalehuolittelua trikoolla, ja se onnistui hyvin. Tosin tarkkana pitää olla, että pääntiestä tulee tarpeeksi joustava.

7 kommenttia:

Mieli kirjoitti...

Herkullisia vaatteita! :)

Nurkassa hurisee kirjoitti...

Oletpa ihanat kankaat löytänyt! Ja tosi kivasti yhteen sopivat setit!

PikkuHoo kirjoitti...

Onpas kyllä herkullinen kangas. Tuo Milla-neuloshousujen kaava näyttää kivalle!

Mun Tekemä kirjoitti...

Ihanan herkullisia vaatteita!

Manda kirjoitti...

Tosi herkkuja! :)

Hanna kirjoitti...

Mitä materiaalia tuo muffinsikangas on? Ihanan näköistä! =)

Tupuna kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Punapohjainen kangas on velouria ja muut jerseytä.
Oon tehnyt tuolla Milla-kaavalla housut aiemminkin, ja ne on kivan kapean malliset. Lahkeensuita ei kannata rypyttää rypytyslangalla, koska se ratkeaa kun housuja vetää jalkaan. Nämä rypytin framilonilla.