lauantai 11. kesäkuuta 2011

Viisien shortsien päivä


Kahdet joustofroteepolvihousut, kahdet yöshortsit sekä yhdet trikooshortsit. Punaresoriset joustishousut on jo viime viikolla tehdyt, muut neljät kuvassa näkyvät on tämän päivän aikaansaannoksia. Leveäraitaiset yöshortsit on tehty näiden paitojen kanssa käytettäviksi.


Otsikon luku 5 tulee siitä, että tein tänään nämä viidennetkin shortsit, mutta en saanut niitä yhteiskuvaan, koska Nanna meni ne päällä jo nukkumaan. Aamon joustishousuihin en myöskään vielä ommellut mitään merkkiä, koska lapsille on tärkeää saada valita merkkinsä itse :) Silloin saa ihan itse hakea nauhapurkin ja kaataa kaikki lattialle ja valikoida niistä.


Tässä vielä parempi kuva Nannan joustishousuista. Joustis on Ikasyrin, ostettu Piilosta, ja trikoot Marimekon. Resoreita on monesta osoitteesta: Myllymuksujen on pinkki ja vaaleansininen, tummansininen/musta on Ikasyrin, ja kirkkaansininen Eurokankaasta. Kaikkien kaavana on Ottobren 1/09 Saimi-housut, koko 104.

Viime viikolla valmistui monta juttua, en vaan meinaa ehtiä niitä tänne päivittää. Olen tehtaillut hellevaatteita oikein urakalla. Osittain siksi, että niille on juuri nyt todella tarvetta ja myös siksi, että joudun pian pakkaamaan ompelukoneet pois joksikin aikaa. Meidän perheellä on alkamassa iso urakka, nimittäin uuden kodin remontointi. Siihen meneekin ainakin kuukauden ajan kaikki vapaa-aika, heinäkuun puolessa välissä on muutto. Vähän hirvittää se työmäärä, mutta enimmäkseen ollaan innoissamme :) Koitan kuitenkin vielä ensi viikolla saada postattua nämä kesävaatejutut!

EDIT: yksi sovituskuva

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Ihanan rennon näköisiä pökiä : )!

Sani kirjoitti...

Kivoja housuja, tääl tarvis kans tekaista...

Kovasti tsemppiä remonttiin ja muuttoon!
Tääl sama edessä, hiukan viel epävarmaa että milloin, mut täs sykyl kai viimeistään.
(kauheeta tällanen epävarmuus)
luultavasti kauheella töhinällä sit remppaa uuteen ja täysin keskeneräiseen taloon muutto :D

Ida kirjoitti...

Kiva väriyhdistelmä noissa punaresorisissa joustis housuissa. Ja mulla taitaa olla tota samaa siniraidallista trikoota kaapissa iso kasa :)
Kuulostaa muuten kivalle, et lapset saa ite valita merkin vaatteisiinsa!

Tupuna kirjoitti...

Kiitos!

Sani, tsemppiä teillekin remppaan ja muuttoon!

Nuksu, mullakin on tuota siniraitaa vielä jäljellä melkoinen pala! Mutta mikäs siinä on hyvälaatuista kangasta kuluttaessa :)