sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Mekko ja hame


Suurin osa päivästä meni tänään rantsussa, mutta ehdin jotain ommellakin :) Nannalle tällainen mekko Ottobren Tangerine-paidan kaavan pohjalta (OB 1/11). Kavensin keskeltä ja pidensin mekoksi. Trikoo on tietysti Marimekon, ja resori Eurokankaasta.


Melkein aina kun jotain parantamisen varaa jää, niin tässä tuli taskunsuuresoreista liian kireät, ja ne vähän vetää taskuja ja sivusaumaa kurttuun. Ehkäpä ne ajan myötä vähän löystyy, eikä sitä päällä oikeastaan huomannut.


Tähän pilvihameeseen ei ollut kaavaa, otin vaan vähän mittoja ja leikkasin 2 suikaletta :) Vyötärökappaleen koko on 60x14cm ja helman 80x21cm sauma- ja kääntövaroineen. 104-kokoiselle Nannalle näillä mitoilla tuli kivan istuva hamonen, helmaa ei ole liikaa arkivaatteessa. Kangas on Ikasyrin salaisesta kangaspaketista saatua.

5 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Heippa!
Ihania taas nuo sinun ompelemat vaatteet! Nyt ihan rohkenen kysymään, että itsekin ajattelin alkaa tehtailemaan erilaisia vaatteita NIIN mistä olet tilannut sinun ns vaatemerkkisi?? Kun ajattelin omiin tekeleihini laittaa myös jonkinlaisen tekijä merkin/ nimen.ystävällisin terveisin.-SARA-

Sani kirjoitti...

Onpas ihanat vaatteet :)
Ja itsekriittisyys kuulostaa kuultavan läpi :D, lienee tuttua kaikille ompelijoille, aina parannettavan varaa :D:D.
Hyvilt noi taskut näyttää!

Tupuna kirjoitti...

Kiitos!

Sara, olen tehnyt merkin itse kuvankäsittelyohjelmalla, tulostanut kuvansiirtopaperille ja silittänyt nauhalle. Tämän linkin takana lisää juttua aiheesta:
http://sinisiaunelmia-tupuna.blogspot.com/2011/03/aurinkolasipussit-ja-tuotemerkkeja.html
Oon haaveillut tilaavani Ebaysta noita merkkejä, mutta en ole vielä selvittänyt sitä asiaa tarkemmin. Käsittääkseni nekään ei ole hirmu kalliita, ja siellä on paljon kauppoja jotka niitä tekee.

Sani, tosiaan vähän turhankin kriittinen tulee joskus oltua :) Itse tehdyn pitäisi istua täydellisesti jne.

Teija kirjoitti...

Ihania vaatteita Nannalle! :)

Sara kirjoitti...

Kiitoksia :) käyn heti kurkkaamassa linkistäsi.
Mukavaa alkuviikkoa.