keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Pallotunika

Tein Nannalle Marimekon pallotrikoosta tunikan, sen koko on 98cm. Kangas on mustaa beigeillä palloilla. Kaavan pohjana on peruspaita Ottobresta, ja olen sitä pidentänyt ja lisännyt taskut ja eteen nappilistan. Tällä hetkellä taskut on hitti!

Tervetuloa ensimmäiset lukijani Marina ja Sani!


Kaava: Peruspaidasta itse muokattu
Kangas: Marimekon pallotrikoo, resori Myllymuksut

5 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Onnea uudelle blogille, tulin tänne vastavierailulle :) Kivoja ompeluksia sinulla täällä jo on. Noista repuista varsinkin tykkään tosi paljon, laukkuja en olekaan itse uskaltautunut vielä ollenkaan ompelemaan.

Vastasin jo tuonne omaan blogiini, mutta tulin vielä tänne niistä Metsolan veloureista kommentoimaan :) Keltainen velour tosiaankin on selvästi jäykemmän ja "kovemman" oloista kuin ruskea, aika joustamatonta minusta velouriksi. Pinta kyllä pysyi pehmeänä kun rummutin, mutta samaa laatua varmaan tuo on kuin sinullakin. Ruskea kyllä on ihanaa:)

Tiia kirjoitti...

Ihana! Pallokuosit on aina jo pelkältään niin ihania :D

Käy ihmeessä kurkkaamassa munkin blogia, josko löytyisi luettavaa ;)

Sani kirjoitti...

Voi kun ihana! :)

Tupuna kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista!

TanttaRalla, enpä ollut minäkään ennen tehnyt laukkuja, mutta ei se ollutkaan sen vaikeampaa. Tereitä jos laittaisi niin saattaisi tulla tiukkaa, että kaikki kerrokset mahtuisi tavallisen kotiompelukoneen paininjalan alle. Jännä tosiaan että ne Metsolan velourit on niin erilaatuisia!

Tiia, kiva että löysit tänne! Kävin myös blogissasi, tosi kivoja paitoja olit tehnyt :)

Katja kirjoitti...

Oih miten kiva blogi! Tosi kivoja töitä olet tehnyt! :)