sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Apilapaita

Lasten Metsolassa on poistomyynnissä tätä Clover-joustofroteeta 2-laatuisena. Koska olen tätä kangasta usein ihaillut, tilasin sitä nyt. Ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt, mielestäni tämä on ihan priimaa, en löydä mitään vikaa. Nettikaupan mukaan kankaassa on satunnaisia värivirheitä ja hieman nukkaa pinnassa. Minun palassani ei ollut kumpaakaan! Niinpä tilasin tätä lisää :D

EDIT: Sain uuden palan tätä joustista, ja siinä on vähän sellaista pientä virhettä, että apiloiden varret on välillä liian ohuita ja välillä liian paksuja. Eipä sitä juuri huomaa!

Ensimmäisenä tästä syntyi paita Patulle, koossa 80cm. Kaava on Loikka-paita Ottobresta 4/10. Kiva kaava ja kaikenkaikkiaan onnistunut paita tuli. Myllymuksujen ruskea resori ei ollut aivan 100% samanväristä kuin joustis, mutta riittävän kuitenkin.

Koristeena pingviinimerkki vihreällä taustalla, tätä nauhaa olen ostanut Hanhelista.

Kaava: Ottobre 4/10 Loikka-paita
Kangas: Clover-joustofrotee Lasten Metsolasta, resori Myllymuksuilta
Koristenauha: Vihreä pingviininauha Hanhelista

8 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Patu on varmasti suloisin uudessa apilapaidassa <3 Ja onnekkain kun on noin taitava äiti! Onnea uudelle blogille Tupuna!

Elisa kirjoitti...

Onpas kiva päästä kurkkimaan blogiisi :) ja hauskaa että sain sinulle, Tupuna, kasvot! Muistini toimi sittenkin ;) Söpö pusero muuten, ja ihana kaava. Minullakin sama Ottobren numero mutta enpäs vain ole huomannut katsella mallia sillä silmällä...

Tupuna kirjoitti...

Kiitos Teija!

Elisa, kiva että muistit! Minäkin käyn usein vastavierailulla blogissasi :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Mukavaa lukea taas käsityöjutuistasi!
Tilasin samaa kangasta - kiitos vinkistä. Eino saanee lähiaikoina jotain kivaa samasta kankaasta.
Terv. Anette

Johanna kirjoitti...

Onnea uudelle blogille! Hienolta näyttää!

Tupuna kirjoitti...

Anette, kiva että vinkistä oli hyötyä. Toivottavasti sunkin pala on yhtä priima! Blogeista saa aika usein näitä virikkeitä ja kangaskaappi täyttyy ;)

Kiitos Johanna!

aeno kirjoitti...

Pomppasinpas kivaan blogiin :)

Ihana kuulla että sinun pala on ollut "priimaa". Toivottavasti minunkin palanen on. Tällä hetkellä paketti seilaa jossain päin Suomea, postin lajittelukeskuksesta toiseen :D Toivotaan että tulee pian perille, sillä Loikka oli minullakin mielessä...

Tupuna kirjoitti...

Kiitos Aeno ja tervetuloa lukijaksi!

Toivottavasti sinäkin saat hyvälaatuista apilaa :) Tuo Loikka oli kivan kapea ja istuva kaava. Pääntielle taisin leikata liian reilut saumanvarat, kun siitä tuli aika pieni, ei tosin onneksi liian pieni.