sunnuntai 21. elokuuta 2011

Paluu pitkältä lomalta

Blogiloma venähti pitkäksi, vaikka kesälomaa emme paria viikkoa enempää viettäneet. Kaikki muu aika meni muutossa ja remontissa, joka on vieläkin sen verran kesken, että en ole saanut ompeluhuonetta käyttöön. Kankaat odottavat muuttolaatikoissa jne. Remontti ei ollut suurensuuri, mutta siinä oli mutkia matkassa enemmän kuin suoraa tietä. Voiton puolella toivottavasti kuitenkin jo ollaan :) Uusia ompeluksia tänne ei valitettavasti ole vielä ihan lähiviikkoina luvassa, remonttijuttuja ehkä, ja julkaisemattomia vanhoja juttuja löytyy myös.

Tässä kuvat sienibodysta, jonka tein Patulle kesäksi. Kaava on Villistä Viikingistä muokattu body (sama kuin täällä), kangas ja resori Stoff och stilistä. Tosi ihanan pehmeä luomujersey. Olin ostanut sitä vain puoli metriä, ja jouduin haarakappaleita vähän jatkamaan sekä edessä että takana. Haarassa kam-nepit. Bodyn koko on noin 92.


Tässä kuvassa pikku-Patu vasta nippanappa seisoo tukea vasten. Nythän se jo kävellä tepsuttaa vauhdilla ympäriinsä :) Housut on myös itse tehdyt, syksyn 2010 tekeleitä. Hupsis-kaavalla (Ottobre 1/09), koko 80, Myllymuksujen bambujoustofroteesta.Ei kommentteja: