lauantai 25. kesäkuuta 2011

Taikasauvahuppari


Remontti alkoi viikko sitten ja ompeluaika loppui toistaiseksi. Tässä kuitenkin jo aikaisemmin valmistunut Patun kääntöhuppari, joka on jatkoa Patun turkoosi-musta-valkoisten kesävaatteiden mallistoon. Täällä ja täällä aikaisemmin tehtyjä näillä väreillä. Kaava on Ottobren 1/11 Baguette magique, ja kankaina Marimekkoa sekä Ikasyristä ostettua JNYn tähtijerseytä. Takin koko on 92, ja se on Patulle sopivasti vähän reilu näin kesätakkikäytössä.


Kaava ei ollut kääntötakille, enkä ollut koskaan ennen sellaista tehnyt. Tein tämän omasta päästä siten, että lopuksi oli enää vetoketju ompelematta ja tikkasin sen suoraan op:lta. Mielestäni raitojen kohdistus onnistui helposti näin. Kääntövetoketjua minulla ei tähän hätään ollut, mutta toimii se näinkin.

Uuden kodin remontti on tosiaan meneillään, tällä hetkellä varsinkin kylppäri näyttää varsin lohduttomalta... Mutta kolmen viikon päästä siellä jo asutaan. Sitä ennen on edessä vielä lukuisia työtunteja. Kankaisiin tekisi kovasti mieli tarttua, mutta onhan paklaaminen, maalaaminen, hiominen yms. käsitöitä nekin :)

1 kommentti:

Tanja kirjoitti...

Hienohienohieno!