tiistai 28. toukokuuta 2013

Kesäpaitoja

 

Pitkästä aikaa tuon tänne blogiin asti valmistuneita vaatteita :) Vaihdoin tämän JNYn aaltotrikoon Unikuulta ihan ikuisuus sitten. Ajattelin siis, että voisin koittaa tehdä tästä jotain ilmeikästä vähän Unikuun tyyliin. Itseasiassa en meinannut jaksaa alkaa applikoimaan, enkä keksinyt mitään sopivan simppeliä kuvaa. Kunnes kysyin pojalta itseltään, mikä tällaiseen kankaaseen sopisi. "Vaikka joku hai", tuli vastaus samantien. Kuva löytyi googlen kuvahaulla.

Kaava on Ottobresta 3/11, monster car, koko 122cm. Tämä on tosi slimmi malli. Aaltokangas on ihanaa vanhaa hyvälaatuista JNY:tä, pehmeää ja nyppyyntymätöntä. Nykyisestä laadusta ei voi sanoa valitettavasti ihan samaa.


Tässä sovituskuvat haipaidasta ja Aamon toisesta uudesta lempparista, lumitiikeripaidasta. Tiikerikangas on ostettu Seliasta, ja se on Znokin valmistamaa. Znokin laatuun voi edelleen luottaa! Niinpä ostin tätä kangasta myös toisessa värissä. Tiikeripaidassa on sama Monster car -kaava.Reilu viikko sitten osallistuin myös ekaa kertaa SavaWay-ompeluhaasteeseen. Näillä materiaaleilla lähdin liikkeelle, suunnitelmana paita ja shortsit Patulle.


Tuhrasin kaiken ajan kuitenkin vain tähän paitaan, joten shortsit jäi odottamaan myöhempää inspiraatiota. Tämä on kuitenkin tosi kiva, en olisi itse tullut ostaneeksi tätä väriä! Ja Ikasyrin kirahvikangas on ihan mahtavan pehmeää. Yllätysmomenttina ollut ruskea on mukana sivusauman lentokonemerkissä.


Tämänkin paidan kaava on Monster car, koko 104.

4 kommenttia:

Eve kirjoitti...

Tosi hieno haipaita! Ja kivasti tuo harmaa sopii keltaisen kirahviin.

Julia / Miiinullekko kirjoitti...

Ihania kaikki paitulit! Hai hauska yksityiskohta (:

Unknown kirjoitti...

Ihan mahtava haipaita!

Mieli kirjoitti...

Kivat paidat, hai on ihastuttava! :)