maanantai 21. toukokuuta 2012

Lahjaksi annettua


Muuttohommat ovat vähän häirinneet ompeluelämää. Uusi ompeluhuoneeni on pikkuhiljaa löytymässä laatikkokasojen alta... Tässä kuitenkin aiemmin keväällä valmistuneita, kaikki lahjoja lasten serkuille.

Ensin Peukaloliisa-mekko. Kaava pohjana on Ottobresta 3/11 Monster car -paita. Sitä on pidennetty mekoksi, lisätty nappilista, ja muistaakseni myös pääntietä pienennetty. Kaava on slimmi t-paita, sopii joustaville trikoille. Mekon koko on 110. Kangas Ikasyriltä ja resori Myllymuksuilta. Nappilistan sisäpuoli on resorista myös.


Sitten Saimi-housut koossa 92. Stoff och stilin velour ja resori. Samaa applikointikuvaa olen käyttänyt tässä paidassa, ja se on saanut innoituksensa mjukan konekankaasta.

Nämä Bulldog-paidat tein 5-vuotislahjaksi, koko oli 122cm muistaakseni. Kaava on More grey. Toisessa on ruskeat hihat ja toisessa mustat.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva,kun palasit langoille:) Muutitteko kauas?

-Outi

Tupuna kirjoitti...

Kiva kuulla susta myös! Ei kauas, vaan itse asiassa lähemmäs teitä :)

Helmi kirjoitti...

Kivoja kaikki, mutta mistä tota ensimmäistä ihanaa kangasta saa?

Tupuna kirjoitti...

Kiitos Helmi :) Peukaloliisa oli muistaakseni LiandLon kangas, ja oon ostanut sitä Ikasyriltä. Kangashamsterit on tällä hetkellä varmaan ainoa paikka mistä sitä voisi löytää. Multakin jäi tätä vähän yli, kysy sähköpostilla jos kiinnostaa :)