tiistai 21. helmikuuta 2012

Angry birds -paita + menneen joulun juttuja


Tein Aamolle tällaisen paidan, mutta hän totesi: "En yhtään tykkää tollasesta, en milloinkaan pidä sitä!" Jep jep... Siskolle on kyllä kelvannut, ja paita on herättänyt kateutta kerhokavereissa :) Tässä tapauksessa siis ihan kätevää, kun kotona on 2 saman kokoista. Toisinpäinhän tämä ei kyllä toimi, ne mitä Nanna ei kelpuuta jää vaan kaappiin.


Kaava on vanha tuttu More grey, koko 110, raitakangas Marimekolta ja musta trikoo Triteksiltä. Punaisen velourin sain kangasvaihtareilla ihan tätä applikointia varten :) Muut värit löytyi tilkkulaatikosta.


Joulunajan asuja ehdin toteuttaa tämän verran, eli Nannalle mekon sydänvelourista (More grey -kaavan pohjalta) sekä koko kolmikolle tonttulakit Marimekon raitatrikoosta.


Ainoat joululahjat, jotka viime vuonna tein itse, on nämä yöpuvut/oloasut tutuille kaksospojille. Kaavana Night owl -paita ja Stripy legs -housut, koko 122. Raitakangas ja resorit Marimekkoa.


Nämä syötävän suloiset kakunpalat ovat arvontavoitto, jonka sain Cutie-blogista viime vuoden lopulla. Nämä on niin ihanat, etten raaski edes antaa niitä lasten leikkeihin ;) Kiitokset vielä Norppastiina, olet taitava!

5 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Hienoja ompeluksia kaikki, etenkin Angry birds-paita :) Ja voititpa ihanan suloiset kakkupalat!

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja ompeluksia. Ja meillä ollaan autuaan tietämättömiä noista linnuista niin ei ole tarvinnut alkaa niitä tekemään.

Ida kirjoitti...

Ihana angry birds paita! Tosi aidon näkönen applikointi :)

Minnikki kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani. =)

Tupuna kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja kiitos tunnustuksesta, Minnikki!