keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Trikoopaita x 4


Znokin työkalujerseystä paidat Ottobren 4/11 More grey -kaavalla, koko 110. Kaula-aukkoa vähän pienensin, vaikka ei se yli-iso olisi ollut kaavan mukaankaan. Tämä kaava on vartalosta hyvin istuva, ei tarvitse kaventaa. Hihat on väljähköt, saattaisin niistä vähän ottaa pois, jos oikein alkaisi hienosäätämään.


Turkoosi kangas on ostettu Lieblingsstückestä ja violetti Ikasyristä. Erittäin hyvää laatua! Kangas vaikuttaa siltä, että kestää nyppyyntymättä pitkään. Resori on Myllymuksujen limeä.


Molemmilla jalassa vanhat Saimi-housut.


Tätä numerojerseytä ostin Metsolasta, kun sitä myytiin alella siellä. Varsinkin turkoosi on tosi kivan väristä! Tämän valmistaja taisi olla Mjuka tyger. Kaava on sama More grey, koko 110. Pinkki resori Fabriinasta (aniliini) ja ruskea Eurokankaasta.


Laitoin pitkästä aikaa merkitkin :)


Pari sovituskuvaa.



12 kommenttia:

minakaa kirjoitti...

Kyllä on hienoja paitoja. Merkitkin on oikein nättejä. Kyllävaatteista tulee ihan erinäköisiä, kun laittaa oman merkin niihin :) Mulla tuppaa aina unohtumaan noi merkit ompeluksista

Ida kirjoitti...

Etenkin turkoosi numeropaita on ihan mahtava!

Mervi kirjoitti...

Hienoja! Kiva kun sisaruksilla on melkein samikset paidat :)

Tupuna kirjoitti...

Kiitos!

Minakaa, mullakin merkit unohtuu, ja kaikkiin aluspaitoihin tms. en laitakaan itse tehtyjä merkkejä, kun niissä on olevinaan kova homma tehdä :) Ainakin ne on kokoajan loppu.

Nuksu, meillä on selvästi sama maku ;)

TanttaRalla, kaksosille tosiaan löytyy paljon näitä samiksia, ja he tosi mielellään niihin pukeutuu.

Mieli kirjoitti...

Kivoja paitoja! :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Hurjan söpöjä paitoja! täällä uusi lukijasi.

Riikka kirjoitti...

Tulin heti! Kyllähän minä sinut muistan, vaikka ensin muuta väitin ;). Hienot paidat!

Tupuna kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Ja tervetuloa lukijaksi Riitta Sinikka!

Riikka, kiva että muistit :) Ja oli hauskaa treffata!

PikkuHoo kirjoitti...

Musta on hauska kun kaksosilla on tuolleesti samanlaista päällä, itse tykkään laittaa nuille sisaruksillekkin samanlaista päälle. Moittiikohan ne minua sitten 20 vuoden päästä kun oon pukenut niitä samoihin kuoseihin :D

Tupuna kirjoitti...

Kaksoset on olleet tosi paljon samanlaisissa, ja nyt oon alkanut sitä vähän rajoittaa, koska ovat niin paljon muutenkin kiinni toisissaan. Toisaalta tytöllä ja pojalla on ne omatkin juttunsa.
Itse en ainakaan muista pahalla, että on ollut siskon kanssa paljon samoja vaatteita :)

KiKiDuu kirjoitti...

tosi kivat paidat! :) Mistä nuo sivusaumaan laitettavat merkit on ostettu? :)

Tupuna kirjoitti...

Kiitos Ti-ti-uu! Merkkejä oon tehnyt ihan itse silityspaperilla. Tässä linkki postaukseen, jossa on niistä enemmän juttua: http://sinisiaunelmia-tupuna.blogspot.com/2011/03/aurinkolasipussit-ja-tuotemerkkeja.html