perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kaivurimekko

Nanna oli jo pitkään pyytänyt johonkin vaatteeseen kaivurin kuvaa :) Niinpä tein kaivurimekon. Mekko tosin oli työn alla aika pitkään, kun ei ollut sopivan väristä ompelulankaa. Keltainen velour on Lasten Metsolasta, ja siihen sopi hyvin Myllymuksujen mangonkeltainen resori. Leikatessa ja ommellessa kysyin itseltäni monen monta kertaa, että miten ihmeessä olen ostanut tämän väristä kangasta :D Ei ole ollenkaan minun väristä. Vaatteena se onneksi näyttää ihan eriltä.


Kaivurin muodon moni saattaa tunnistaa, se on lainattu vähän muokattuna Mjukatygerin konekankaasta. Pilkkupuuvilla on Iinulta. Tällaiseen silhuettiapplikaatioon sain idean rocKing' sKidi -blogista. Elisa on tehnyt monenlaisia eläimiä.


Neitokainen ei ollut oikein yhteistyöhaluisella tuulella. Kaivurimekko oli kyllä mieleinen, mutta kuvaa ei olisi saanut ottaa. Eikä hän myöskään suostunut vaihtamaan paitaa. No sopiihan se noinkin ;)

Kaava: Minnie, Ottobre 6/10
Kangas: Velour Metsolasta, resori Myllymuksuilta, puuvilla Iinulta


Lisäksi tein Ikasyristä tilatusta mustasta interlockista parit leggingsit. Vasemmalla perusmalli (Lily leggingsit Ottobresta) ja oikealla Milla-neuloshousujen (Ottobre 6/10) kaavalla tehdyt. Molemmissa koko 104. Taisin noita Milla-housuja rypyttää vähän enemmän kuin ohjeessa oli, koska niistä tuli 5cm lyhyemmät, eli juuri sopivat. Tein niihin myös taskut, koska taskuttomat housut jää laatikkoon. Nannan omin sanoin: "Niihin pitää laittaa pikkuautoja". Prinsessakautta odotellessa ;) Hyviä taskunteko-ohjeita löytyy täältä. Kuvissa näkyy myös aiemmin postattu aluspaita ja se, miten tuo resorista tehty sydän aaltoilee.5 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Ihana mekko!
Arvostan tuota, kun linkität ideapaikkoihisi =).

Erja kirjoitti...

Tosi kiva kaivuri!

Mervi kirjoitti...

Nätti mekko! Hyvin sopii kaivuri tytönkin vaatteisiin :)

Tupuna kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista!

rusina kirjoitti...

Vähänkö on hieno kaivurimekko! Tämä täytyy esitellä omalle 4vee neidille - jos uskallan, saatetaan nimittäin vaatia meillekin, eikä taida minun taitoni applikointiin riittää. Mutta hauska huomata, että on muitakin pikkuneitejä, joita autot ja koneet kiinnostavat enemmän kuin prinsessajutut :D