tiistai 13. maaliskuuta 2012

Autoja siskolle ja veljelle


Sain tätä Hilcon töffiä vaihtarina pienen palan. Se osui vahingossa sinisen pallokankaan viereen, ja ne sopikin tosi kivasti yhteen. Pallotrikoo on ostettu Kangastukusta. Aiheeseen sopivaa koristenauhaakin löytyi varastosta.


Patun kesäasuun kuuluu siis Villi viikinki -paita (92cm) ja Beach-trikooshortsit (86cm). Viikinki on Ottobren numerosta 6/10 ja shortsit jostain vanhemmasta, jonka olen lainannut kirjastosta. Resorit on Myllymuksujen.


Pienimmäinenkin on jo hoksannut, miten vaatteita kuvatessa poseerataan. Niin innoissaan kipaisi kuvauspaikalle ja kuvien ottamisen jälkeen oli palkkaa vailla :) No annoin xylitolpastillin.


Nanna tykkäsi tästä autokankaasta tosi paljon myös, ja tällaisen tunikan lopuista tilkuista sai vielä tehtyä. Violetti trikoo on Marimekon, kuten myös resori. Ja kaava on Strawberry-tunika, kirjaston lehdestä niin en muista numeroa. Kaavasta poiketen tein taaksekin poikkileikkauksen samalle tasolle kuin etukpl:ssa.


Tosi leveää mallia tämä tunika, taitaa mennä vielä toisenkin kesän... Kaula-aukkoon onneksi leikkasin ylimääräistä, niin ei tullut liian iso.

2 kommenttia:

kewa kirjoitti...

Oi miten hienot!

Maisku kirjoitti...

Tuo pallokangas käy kyllä tosi kivasti tuohon töff töffiin! Saatanpa joskus apinoida... :)