perjantai 18. helmikuuta 2011

Saimi-housuja

Perushousuja Nannalle ja Aamolle 98cm koossa Ottobren Saimi-housujen kaavalla. Tiedän, se on tyttöjen kaava. Nyt on testattu, että käy hyvin pojallekin! Pojan housuihin tein suorakulmaiset päällitaskut ja tytön housuihin aavistuksen pyöristetyt. Velour on Lasten Metsolasta, ja siihen sopii hyvin Eurokankaan tummanruskea resori. Alla myös pari sovituskuvaa.Tein samanlaiset housut myös tummansinisestä velourista, mutta en saanut niistä hyvää kokokuvaa.

Kaava: Ottobre 1/2009 Saimi-svetarihousut
Kangas: Ruskea Metsolan velour ja yönsininen Myllymuksujen velour
Resorit: Ruskea Eurokankaasta ja tummansininen Myllymuksuilta


2 kommenttia:

Sani kirjoitti...

He, onko olemas tyttöjen ja poikien kaavat? kyl mä teen ihan vaan mallin perusteella, en välitä yhtään onko alkuperä pojille vai tytöille (no mä nyt muutenkin tosiharvoin leikkaan just kaavan mallisia, aina tulee pikku muokkauksia).
Blogistani löytyy sinulle tunnustus (toiseks uusin blogikirjoitus) :)

Tupuna kirjoitti...

Nämä housut jotenkin vaikutti kaavan nimeä myöten tytöille tehdyiltä, aika kapeat jne. Ja pojille usein on reilumpaa mitoitusta, sivuraitaa tms. Perusvaatteet kyllä tosiaan on melkein aina muunneltavissa molemmille. Mulla on yleensä tapana tehdä ensimmäinen versio kaavan mukaan ja seuraaviin muokkauksia, ja lopulta ollaan jo varsin kaukana alkuperäisestä kaavasta ;)

Kiitos tunnustuksesta!! Palaan siihen pikapuoliin!